Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη συντήρηση πάσης φύσεως εξαερισμού και αερισμού σε επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους διαφόρων χρήσεων.

Τι είναι Εξαερισμός και Αερισμός

Εξαερισμός και αερισμός είναι η διαδικασία αντικατάστασης του αέρα ενός κλειστού χώρου. Απομακρύνει τον ακάθαρτο αέρα του εσωτερικού χώρου και διοχετεύει στον χώρο φρέσκο αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον ανανεώνοντας το οξυγόνο και απομακρύνοντας τις οσμές από καπνό και διοξείδιο του άνθρακα που παράγεται από τις ανθρώπινες αναπνοές, καθώς και διάφορα αέρια και ριπές που παράγουν διάφορες βιομηχανικές / επαγγελματικές δραστηριότητες.

Πλεονεκτήματα Εξαερισμού - Αερισμού

Μία εγκατάσταση εξαερισμού αερισμού πρέπει να εξασφαλίζει στον πελάτη καθαρότητα του αέρα με σωστή κίνηση του αέρα στον χώρο χωρίς ενοχλητικά ρεύματα, διασφαλίζοντας τις κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας του χώρου. Για να είναι πιο ευχάριστο το περιβάλλον σας επιλέξτε μηχανήματα με όσο το δυνατόν μικρότερη εκπομπή θορύβου ικανά να συγκρατήσουν τις ριπές που περιέχει ο απαγόμενος αέρας όταν αυτός περιλαμβάνει βιομηχανικούς η επαγγελματικούς ρύπους. Επίσης μία εγκατάσταση εξαερισμού αερισμού πρέπει να διασφαλίζει τον καθαρισμό και το φιλτράρισμα από σκόνες, οσμές και επιβλαβή σωματίδια του προσαγόμενου στον χώρο φρέσκου αέρα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού ή να λάβετε προσφορά για την συντήρηση συστημάτων αερισμού – εξαερισμού!