Η PSD CLIMA αναπτύσσεται συνεχώς διατηρώντας πάντα σταθερές τις βασικές της αξίες:

Άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της, δημιουργώντας άρρηκτες σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού μαζί τους. Μεγιστοποίηση της απόδοσης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει και επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων για τους πελάτες της. Περιβαλλοντική υπευθυνότητα ως προς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει, συνεισφέροντας στην ευαισθητοποίηση εξοικονόμησης ενέργειας.

PSD CLIMA

Η PSD CLIMA, ιδρύθηκε το 2004 με αντικείμενο εργασιών τον Κλιματισμό, τη Θέρμανση, τον Εξαερισμό και την προώθηση μηχανημάτων. Το 2021 μεταφέρθήκαμε σε νέα Διεύθυνση στην Δραπετσώνα (Τ.Κ. 18648), στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 62. Στο κατάστημα μας ο πελάτης έρχεται σε επαφή με καινοτόμα προϊόντα, λύσεις για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη σε εφαρμογές, όπως το σπίτι, το γραφείο, το ξενοδοχείο, τη βιομηχανία και κάθε άλλο χώρο. Οι άνθρωποι της εταιρίας, από κάθε τμήμα, είναι έτοιμοι να δώσουν λύσεις, συμβουλές και προτάσεις για κάθε ανάγκη. Το εξειδικευμένο προσωπικό, με τους αδειούχους τεχνικούς, βρίσκεται πάντα στην διάθεση του πελάτη, προσφέροντας εμπεριστατωμένη μελέτη και εγκατάσταση των επιλεγμένων συστημάτων αλλά και γρήγορο service.

Δραστηριότητα

Η PSD CLIMA είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία στις εφαρμογές κλιματισμού, με σταθερή ανάπτυξη η οποία αναλαμβάνει εγκαταστάσεις, συντηρήσεις και επισκευές κεντρικών κλιματιστικών συστημάτων όλων των εταιρειών κλιματισμού του χώρου σε κτίρια γραφείων, βιομηχανιών, εργοστασίων, εμπορικών κέντρων, ξενοδοχείων, κατοικιών κλπ. Με την πολύχρονη πείρα της σε όλους τους τύπους κλιματισμού και το άρτια εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της, προσφέρει έμπειρες συμβουλές και λύσεις σε οποιοδήποτε θέμα ψύξης και θέρμανσης τόσο σε κατοικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.

Η φιλοσοφία μας

Η Συνέπεια, η Εργατικότητα και το Πραγματικό ενδιαφέρον για την άψογη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας, είναι το τρίπτυχο που μας εκφράζει. Με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη και την άριστη τεχνογνωσία στο αντικείμενό μας, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και άμεση εξυπηρέτηση στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς.